Konkurranser

Vår erfaring er at vennskapelige og uformelle konkurranser motiverer til aktivitet. Derfor er turkampanjen vår "rigget med" mange små konkurranser underveis i sesongen.

Ti turers dag
Ti turers dag er Bedriftsidrettens og Ti på Topps egen offisielle turdag på Romerike.
15. juni inviterer vi alle våre deltakere til å gå tur til minst ett av våre 10 ulike turmål på Romerike. De av våre deltakere som går minst en tur denne dagene, vil være med i trekningen av flotte premier. 

I forbindelse med Ti Turers Dag arrangeres det tre fellesturere med guide den 15. juni.

- Ruserud (Fet) kl. 13.00, turguide er Øysten Dag Borlaug
- Hvalstjernruden (Fet) kl. 12.00, turguide er Bente Arnesen
- Hasleråsen (Eidsvoll) kl. 13.00, turguide er Morten Vilbo Sørum

Premier:

- 1 stk. SILVA vanntett tursekk 36L
https://silva.se/product/uncategorized/waterproof-backpack-23l/ 

- 1 stk. SILVA Hodelykt 
https://silva.se/product/headlamps/trail-runner-4/ 

- 3 stk. SILVA drybag 36L
https://silva.se/product/bags/dry-bags/dry-bag-30d/

Bildekonkurranse på Instram
I tillegg til den mer "offisielle" fotokonkurransen på http://romerike.xn--tiptopp-gxa.no/, arrangerer vi en egen fotokonkurranse på Instagram med temaet "turglede". 

For å være med i konkurransen må du publisere et bilde som symboliserer hva turglede er for deg, under #tipåtoppromerike. Gjør du dette inne 21. juni kan du være den heldige vinneren av en vanntett og superlett ryggsekk(23L) fra Silva: https://silva.se/product/bags/bags-backpacks/waterproof-backpack-23l/ 

Bonusturer
I løpet av sesongen dukker det opp 3-4 Bonusturer i app'en. Turene vil ha ulike vanskelighetsgrader. Det vil være mulig å logge turer til disse turmålene i omtrentlig en måned (datofrist vil bli oppgitt), og så trekkes det ut premier blant alle som registrere en tur til et av bonusturmålene innen fristen.

Turene vil ikke bli fysisk merket og det vil ikke settes opp turkasser. Det er kun mulig å regsitrere turen elektronisk. 

Deltakerpremie
Vårt flotte Ti på topp-krus deles ut til alle våre deltakere som går turer til minst 7 ulike turmål i løpet av sesongen. For dem som er under 12 år eller over 70 år er det turer til 5 forskjellige turer som som gjelder.

Krusene deles ut på premieutdelingen i november måned. Mer informasjon om dette kommer. For å spare miljøet og lagerplass/svinn ber vi alle som ønsker å motta premien om å melde fra på forhånd. E-post om dette vil bli sendt ut god tid i forkant.

Årets turbilde
Deltakerne våre tar mange flotte turbilder som de publiserer på http://romerike.xn--tiptopp-gxa.no/. Dette gjøres via Min side, laste opp bildet, når du er pålogget.

I løpte av september/oktober blir det gjennomføres en avstemning på FB hvor 10 utvalgte deltakerbilder blir presentert. De 10 bildene velges ut av vårt frivillige Ti på Topp-utvalg.

Ulike kåringer
På premieutdeling i november blir det gjort ulike kåringer. Det trekkes ut premier blant deltakere og lag som har oppfylt visse krav til aktivitet. I tillegg kåres årets sprekeste turbedrift. 

Følgende kåringer gjøres på premieutdelingen:

  • Årets turgåer: Trekning blant alle som fyller kravet til deltakerpremie.
  • Årets superturgåer: Trekning blant alle som har gått alle de 10 faste turene minst 3 ganger.
  • Årets turfamilie eller venneturlag: Trekning blant alle lag hvor hver deltaker er kvalifisert for deltakerpremie.
  • Årets turbedrift: Den bedriften som har flest deltakere i forhold til antall ansatte. Her vil det kunne brukes skjønn.
  • Årets bedriftslag: Trekning blant alle lag hvor hver deltaker er kvalifisert for premie (turer til 7 ulike turmål).

Tilbake til hovedside