Registrere tur

Husk at du kan registrere turene dine både ved å "sjekke inn" i app'en ved turkassen, eller etterregistrere turen i app'en eller på nettsiden vår. Dersom du skal etterregistrere turen din er det viktig å huske at hvert turmål har sin unike turmålskode. Koden finner du i gjesteboken eller inne i lokket på Ti på Topp-kassen.

"Innsjekk" av tur i Ti på Topp-app'en
Husk å slå på Stedstjenester og aksepter at app'en kan bruke telefonens GPS dersom du tneker å bruke det elektroniske kartet i app'en for å være på tur.

Kan være lurt å åpne app'en ved starten av turen siden vi er kjent med at dekningen ikke er den beste på noen av turmålene våre.

Når du er innefor en radius på 100 meter fra turkassen/turmålet klikker du "sjekk inn". Da vil turen din bli registrert. Dersom det er dårlig dekning kan det oppleves som om app'en ikke registrerer innsjekkingen din. Når du igjen kommer inn i område med dening lukker du appen og åpner den på nytt. Da vil turen din bli synlig i oversikten. 

Dersom dekningen er dårlig kan det være vanskelig å laste opp deltakerbilde direkte. Ta bilde, lagre det og last det opp siden under 'min side' i enten app eller på nettsiden vår.

Registrering av turen med turmålskode
Dersom av ulike grunner ikke benytter app'en på turen kan du registrere turen din i etterkant. Da er det vikitg at du noterer deg turmålskoden (tre bokstaver og tre tall sammenhengende) for denne turen. Dette er en unik kode for hver tur som du finner under lokket på turkassen eller i turboken som ligge oppi. 

Innsedning av registreringskort
For de av deltakrne våre som ikke har smarttelefon kan det være en mulighet til å sende inn registreringskortet som en finner bakpå turheftet. Dette må være oss i hende minimum en uke etter sesongavslutning 15. oktober.

Tilbake til hovedside